foto unit

De oplossing voor Productfotografie van bloemen en planten in de sierteeltsector

Wampe levert en ontwikkeld fotostudio’s voor productfotografie in de sierteeltsector. De Foto Units leveren in een hand omdraai kleurechte en perfect uitgelichte productfoto’s met een witte achtergrond. De foto’s hebben geen nabewerking nodig en  zijn direct te gebruiken voor online verkoop  en veiling systemen. 

Verlichting: De Foto Unit’s zijn uitgerust met een dubbele ring LED verlichting, speciaal geschikt voor productfotografie. Met deze vorm van verlichting worden de producten goed en schaduwloos uitgelicht, of het nu om kleine of grote producten gaat.

Kleur: Bij het maken van productfoto’s is de kleurechtheid van groot belang, zeker bij bloemen en planten. Daarom werken we met een spiegelreflexcamera’s en kunnen we de kleurechtheid van de foto’s garanderen.  De camera’s kunnen worden gebruikt in een vaste opstelling, op een statief of worden opgehangen aan de foto unit met een balancer. Net wat past in de situatie waarin de studio wordt gebruikt.

De Units: Met de Foto Unit’s kunnen kleine, maar ook grote producten worden gefotografeerd. Wanneer producten hoger dan 1.20m zijn, zoals bijvoorbeeld fruitbomen , grote planten of complete Deense Karren maken we een Unit op maat, geheel naar wens van de klant.

Software: Om de Foto Units optimaal te gebruiken kunt u gebruik maken van speciale software, waarmee een detailfoto, uw logo, een tekst of een digitale meetlat eenvoudig toegevoegd kan worden.  De bewerkte foto kunt eenvoudig koppelen aan Floriday of elk ander EAB pakket.

Wampe levert niet alleen alle techniek, maar ook de begeleiding, expertise en advies. Met regelmaat geeft ze bestaande studio’s een up/date.  Waardoor het maken van een foto met witte achtergrond, zonder schaduw weer eenvoudig mogelijk is en mooie beelden oplevert voor de verkoop.

 

 

de foto's gemaakt in een unit

CUstom foto unit

Een grote maat Foto Unit, op maat gemaakt. De Unit op onderstaande afbeelding heeft de mogelijkheid om foto’s te maken van producten tot H160cm en B 130cm